Η ομάδα

Η ομάδα μας, με επικεφαλής γυναικολόγους τις Μαρία Παπαδοπούλου και Ευαγγελία Πράπα, μετά από πολυετή παρουσία και άψογη συνεργασία στον χώρο της γυναικολογίας ένωσε τις δυνάμεις της και με ισχυρό κίνητρο το πάθος για την ιατρική επιστήμη, οδηγήθηκε στη δημιουργία αυτού του πρότυπου γυναικολογικού κέντρου.

Οι εξελίξεις στο χώρο της Γυναικολογίας και η αγάπη μας για τη γυναίκα λειτούργησαν ως πηγή έμπνευσης και δύναμης στην υλοποίηση ενός οράματος που θα συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην υγεία και στην αυτοπεποίθηση της σύγχρονης γυναίκας.

Σας περιμένουμε σε έναν αισθητικά όμορφο, φιλόξενο και ζεστό χώρο, άρτια διαμορφωμένο, εφοδιασμένο με τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό ο οποίος σας εγγυάται ασφαλή, άριστα και θεαματικά αποτελέσματα. 

Με χαρά θα σας υποδεχθούμε να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε τις ιατρικές λύσεις που αρμόζουν στις αισθητικές απαιτήσεις σας, καθώς και στις θεραπευτικές σας ανάγκες.

Η Μαρία Παπαδοπούλου είναι Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος από την Κομοτηνή όπου εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε κάθε γυναίκα και ζευγάρι με σεβασμό και διακριτικότητα από το 2001. Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στην Ελλάδα, συνέχισε στην Ιταλία για να σπουδάσει ιατρική και έλαβε το πτυχίο της από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”, το 1993 με άριστα.

Mέχρι το 1994 υπηρέτησε ως ιατρός αγροτικής περιοχής στην Ροδόπη. Από το 1995-1996 συνέχισε την ειδίκευση της στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και από το 1996-2001 συνέχισε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την Μαιευτική Γυναικολογία, από όπου έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της τον Ιούνιο του 2001.

Έχει καθημερινή συνεργασία με μικροβιολογικά, κυτταρολογικά εργαστήρια και εργαστήρια παθολογοανατομίας. Επιπλέον, έχει άριστη συνεργασία με κέντρα γενετικής ανάλυσης και με Διαγνωστικά Κέντρα Γενετικής (λ.χ για την ανίχνευση κινδύνου χρωμοσωματικών ανωμαλιών). Συνεργάζεται επίσης με πιστοποιημένες κλινικές, όπως την κλινική του «ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» ως εξωτερικός συνεργάτης, την ιδιωτική κλινική «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» Κομοτηνής και την ιδιωτική κλινική «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Ξάνθης. Συνεργάζεται με ιατρούς και άλλων ειδικοτήτων σε περιστατικά που χρήζουν αντιμετώπισης και από άλλη ειδικότητα προς όφελος της ασθενούς.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικής Γυναικολογίας (ΕΜΓΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μ/Γ έχοντας και άδεια εκτέλεσης υπερήχων από το 2003 και Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης. Επιπλέον, από τον Αύγουστο του 2019 είναι μετεκπαιδευθείσα στην Αισθητική Γυναικολογία και Senior member στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αισθητικής Γυναικολογίας (ESAG).

Η γνώση, η διαρκής εκπαίδευση με σεμινάρια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ο σύγχρονος εξοπλισμός που αξιοποιεί συμβάλλουν έτσι ώστε να υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρόβλημα της ασθενούς.

Η ιατρός Ευαγγελία Πράπα με εξειδίκευση στη σύγχρονη χειρουργική μαιευτική και γυναικολογία γεννήθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας, μεγάλωσε στο Μόναχο της Γερμανίας και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση της στο Γυμνάσιο Scheidplatz και στο ελληνικό Λύκειο Μονάχου Hasenbergl.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ολοκλήρωσε τη θητεία της ως Αγροτικός Ιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο Παμφόρου Κομοτηνής το έτος 1993, με παράλληλες εφημερίες στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Παθολογικού και Χειρουργικού Τμήματος, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στα επείγοντα και δύσκολα περιστατικά που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Το 1994 εκπαιδεύτηκε ως ειδικευόμενη ιατρός στο τμήμα Γενικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου έλαβε μέρος ως βοηθός και χειρουργός σε μεγάλο αριθμό χειρουργικών περιστατικών τόσο τακτικών όσο και έκτακτων χειρουργείων.

Το 1999 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της ως ειδικευόμενη ιατρός στο τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, λαμβάνοντας μέρος σε αξιοσημείωτο αριθμό χειρουργικών γυναικολογικών και μαιευτικών περιστατικών, αποκτώντας την ειδικότητα του Μαιευτήρα–Χειρουργού–Γυναικολόγου μετά από επιτυχείς εξετάσεις.

Από το 2000 εργάζεται ως ιδιώτης ιατρός στην πόλη της Κομοτηνής προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες της ειδικότητας της, αλλά και των επιμέρους εξειδικεύσεων, με σεβασμό, ιατρική εχεμύθεια και εξατομικευμένη, διακριτική προσέγγιση σε κάθε γυναίκα και ζευγάρι που χρήζει σωστής ιατρικής υποστήριξης και καθοδήγησης. Συνεργάζεται με πιστοποιημένες κλινικές και κέντρα εξωσωματικής, με μικροβιολογικά και κυτταρολογικά εργαστήρια, καθώς και με εξειδικευμένους ιατρούς σε περιστατικά που χρήζουν αντιμετώπισης και άλλης ειδικότητας, παρέχοντας υψηλού ποιοτικού βαθμού ιατρικές υπηρεσίες προς όφελος των γυναικών κάθε ηλικίας και των ζευγαριών.

Η Ιατρός έχει άδεια εκτέλεσης υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία που εκδόθηκε μετά από επιτυχείς εξετάσεις του ΚΕΣΥ. Πιστοποιητικό επάρκειας υπερήχων στο 1ο τρίμηνο της κύησης και πιστοποίηση θεωρητικής επάρκειας υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία (Hellenic Society for Ultrasound in Obstetrics & Gynecology), της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής εταιρείας (Hellenic Society of Obstetrics & Gynecology), της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου (HSCCP) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αισθητικής Γυναικολογίας (E.S.A.G).

Η υψηλού βαθμού επιστημονική της κατάρτιση διατηρείται και εξελίσσεται συνεχώς με συνεχείς εκπαιδεύσεις, με συμμετοχή και παρακολούθηση Πανελληνίων και Διεθνών Σεμιναρίων και συνεδρίων τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι!

el
Κύλιση προς τα πάνω