Τι είναι το FemiLift;

Είναι μία ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για εν τω βάθει θέρμανση και πλήρη ανάπλαση ιστών, που στηρίζεται στην κλασματική τεχνολογία Pixel CO2 laser της Alma Lasers. Η θεραπεία ενδείκνυται για

  1. ακράτεια ούρων-SUI (Stress Urinary Incontinence),
  2. μη επεμβατική ανάπλαση και σύσφιγξη κόλπου και
  3. βελτίωση της ξηρότητας του κόλπου και των χρόνιων υποτροπιαζουσών κολπικών λοιμώξεων.

Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη θεραπεία, ειδικά σχεδιασμένη για όσες γυναίκες επιθυμούν την πιο αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση της κολπικής χαλάρωσης.

Το FemiLift είναι ένα σύγχρονο μηχάνημα λέιζερ, εξειδικευμένο στην αναζωογόνηση και αναδόμηση του κολπικού βλεννογόνου. Το κολπικό κανάλι στενεύει σε όλο το μήκος του, επιτυγχάνεται εφύγρανση της περιοχής και η σεξουαλική απόλαυση επανέρχεται. Ανεπιθύμητες καταστάσεις, όπως δυσπαρευνία, αίσθημα βάρους, ξηρότητα, συχνές κολπίτιδες ή ουρολοιμώξεις και μικρού βαθμού ακράτεια ούρων είναι πια παρελθόν.

Η μέθοδος FemiLift διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη συμβατική αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με τον κόλπο: Είναι απόλυτα ασφαλήςδεν χρειάζεται χειρουργείο ή αναισθησία, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και σας δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού της εφαρμογής της, ακόμα και εάν έχετε ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα ή πολλές υποχρεώσεις, αφού δεν υπάρχει κανένας απολύτως «μετεγχειρητικός κύκλος». Αρκούν μονάχα 3 συνεδρίες 10′ στο ιατρείο, με απόσταση 3-5 εβδομάδων μεταξύ τους.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι!

el
Κύλιση προς τα πάνω