Σε ποιές περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί η θεραπεία FemiLift;

Mε το πέρασμα των χρόνων, o κολπικός ιστός διατείνεται —ειδικά μετά από έναν τοκετό— δημιουργώντας αίσθηση χαλάρωσης και μειωμένη «ευαισθησία» στην περιοχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μειωμένη ικανοποίηση κατά τη σεξουαλική επαφή, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής σας. H θεραπεία FemiLift συσφίγγει τον κόλπο μέσω της αναδόμησης του κολλαγόνου των κολπικών τοιχωμάτων και της ανάπλασης του υπάρχοντος κολπικού ιστού. Επίσης, βελτιώνει σημαντικά το επίπεδο της σεξουαλικής ικανοποίησης, αυξάνοντας την ευαισθησία των κολπικών υποδοχέων.

  • Ακράτεια Ούρων (SUI)

Η ακράτεια ούρων (SUI) είναι η ακούσια απώλεια ούρων έπειτα από αύξηση της πίεσης στην περιοχή της κοιλιάς που μπορεί να προκληθεί από τον βήχα, το φτέρνισμα, το γέλιο ή την άσκηση. Οφείλεται στη μειωμένη αντοχή της ουρήθρας λόγω της αποδυναμωμένης στήριξης της υποστηρικτικής δομής. Η τεχνική FemiLift εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή που παρέχει στήριξη στην ουρήθρα, αυξάνοντας την πυκνότητα των τοιχωμάτων του κόλπου και ενισχύοντας την υποστηρικτική δομή του. Μειώνει τα συμπτώματα της ακράτειας και σταδιακά αποκαθιστά αποτελεσματικά την πλήρη εγκράτεια.

  • Μετεμμηνόπαυση

Η αλλαγή στις ορμόνες που επέρχεται με την εμμηνόπαυση μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στην εσωτερική επίστρωση του κόλπου, όπως μείωση του πάχους, ξηρότητα, μειωμένη ελαστικότητα και φλεγμονές. Η θεραπεία FemiLift αναζωογονεί την κολπική επίστρωση, αυξάνει την πυκνότητα των τοιχωμάτων του κόλπου και αποκαθιστά τη λίπανση στην περιοχή. Επιπλέον, η θεραπεία μειώνει τα δυσάρεστα συμπτώματα όπως αυτό της φαγούρας και της αίσθησης καψίματος, βελτιώνοντας την τριβή και επομένως και τη σεξουαλική επαφή.

  • Μετά τον τοκετό

Ο τοκετός, μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μιας γυναίκας, προκαλεί αρκετές φυσιολογικές αλλαγές στο γυναικείο σώμα. Μετά τον τοκετό, η περιοχή του κόλπου είναι πιο χαλαρή, ξηρή και το πυελικό έδαφος έχει αποδυναμωθεί. Με την τεχνική FemiLift επιτυγχάνεται η πλήρης ανάπλαση της κολπικής περιοχής, ενδυναμώνοντας τον κολπικό ιστό και αποκαθιστώντας την αντοχή και την ελαστικότητά του.

  • Κολπική ξηρότητα και υποτροπιάζουσες λοιμώξεις

Η τεχνική FemiLift ενδείκνυται, επίσης, για γυναίκες με ξηρότητα και υποτροπιάζουσες κολπικές λοιμώξεις, ανανεώνοντας την κολπική επίστρωση και αποκαθιστώντας την κολπική λίπανση. Η θεραπεία αυξάνει την τοπική αυτοάμυνα και την αιμάτωση της περιοχής, παράγει νέο υγιή ιστό με μεγαλύτερη ανοσολογική αντίσταση στις λοιμώξεις και βοηθά στην ομαλοποίηση των φυσιολογικών επιπέδων PH του κόλπου.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ .

- Άμεσα αποτελέσματα - Γρήγορη ασφαλής και αποτελεσματική τεχνική - Χωρίς πόνο και χρόνο αποθεραπείας

ALMA CO2 FEMILIFT

Αδοίο Κόλπος Τράχηλος
Αιδοιοπλαστική Ακράτεια 1ου-2ου βαθμού CIN
Λεύκανση Σύσφιξη Κονδυλώματα
Κονδυλώματα Ανάπλαση Εκτρόπιο
Σύσφιξη χειλέων VIN
Ραβδώσεις – Ραγάδες Κονδυλώματα
Σκληρυντικός Λειχήνας
Αιδοιοδυνία

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι!

el
Κύλιση προς τα πάνω